Ο δικτυακός τόπος Vlahopoulo.gr ήταν μια σκέψη πολλών ετών για την δημιουργία του. Έτσι τελικά πάρθηκε η απόφαση να δημιουργηθεί και να ενημερώνει τους απανταχού Βλαχοπουλαίους για τα δρώμενα της περιοχής μας και το τι μπορεί να συμβαίνει καθημερινά στην τοπική μας κοινωνία.

    Με την βοήθεια συγχωριανών μας που μας τροφοδοτούν με πληροφορίες και ανθρώπους που ασχολούνται με το internet έχουμε δημιουργήσει μια μικρή ομάδα που θα προσπαθεί να ενημερώνει το site όσο ποιο τακτικά έχει την δυνατότητα. Το περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου είναι απόλυτα μη κερδοσκοπικό και αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας και δεν αποτελεί επίσημη παρουσίαση της Δημαρχίας. Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα ελπίζουμε να φέρουμε όλους τους απανταχού βλαχοπλέους πάλι κοντά μας, σε όποιο σημείο της γης βρίσκονται. Να τους θυμίσουμε το Βλαχόπουλο να τους το παρουσιάσουμε όπως είναι σήμερα και να τους ενημερώνουμε για τα νέα του χωριού μας. Παρακαλούμε οποιοσδήποτε έχει κάτι να προσφέρει για να μπορέσουμε να εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα μας, μια φωτογραφία, κάποιο ιστορικό στοιχείο, μια είδηση που μας έχει διαφύγει και ότι άλλο αξίζει να δημοσιευτεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

    Οποιαδήποτε γνώμη για την διαμόρφωση του Vlahopoulo.gr θα ήταν ευχάριστο να την ακούσουμε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζι μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. η να μας στείλετε mail από την φόρμα επικοινωνίας που διαθέτη ο ιστοχώρος

** Οποιαδήποτε χρήση του υλικού από το Vlahopoulo.gr χωρίς τη σαφή γραπτή συγκατάθεση των κατόχων τους, είναι αυστηρά απαγορευμένη.

Διαχειριστές :
Φράγκος Γεώργιος
Φράγκος Αλέξανδρος