Τρίτη, 21 Απρίλιος 2009 13:55

Αγωνας Ποδοσφαιρου Παλαιμαχων Μεγαλη Παρασκευη

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
     Όπως κάθε χρόνο (θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος) Μεγάλη Παρασκευή στο Βλαχόπουλο Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων και της ομάδας του Βλαχόπουλου. Βέβαια τα τελευταία χρόνια όπως όλοι γνωρίζουμε η ομάδα μας ο Μαγκλαβάς Βλαχοπούλου έχει σταματήσει την αγωνιστική δραστηριότητα.
     Όπως κάθε χρόνο (θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος) Μεγάλη Παρασκευή στο Βλαχόπουλο Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων και της ομάδας του Βλαχόπουλου. Βέβαια τα τελευταία χρόνια όπως όλοι γνωρίζουμε η ομάδα μας ο Μαγκλαβάς Βλαχοπούλου έχει σταματήσει την αγωνιστική δραστηριότητα. Έτσι αρκεστήκαμε παλιοί και νέοι να μοιραστούμε σε δυο ομάδες, βέβαια τα άτομα ξεπερνούσαν δυο εντεκάδες και χρειάστηκε να γίνουν αλλαγές για να συμμετέχουν όλοι. Παρακάτω θα δείτε κάποια στιγμιότυπα από τον αγώνα και μερικές φωτογραφίες.
     Ας ελπίσουμε του χρόνου η ομάδα μας, να ξανασυμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα γιατί το χωριό μας έχει πολλά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν και είναι αδιανόητο διπλανά χωριά με σχεδόν καθόλου ντόπιους παίχτες να κατεβάζουν ομάδα κάθε χρόνο και εμείς να μην μπορούμε να κατεβάσουμε. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε γι’αυτό το σκοπό με όποιο τρόπο μπορεί ο κάθε ένας από εμάς.


Για την ιστορία οι νικητές ήταν αυτοί που δεν φορούσαν μπλε! :)

mt_gallery

Διαβάστηκε 2169 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 20:17